28 Mayıs 2010 Cuma

Günün Önerisi




Missist’in ilk tasarım ürünü, wrap bilekliklerdir. Biz onları, markamızı ilk oluşturduğumuz günlerde, taa 2008’de yarattık… Dolayısıyla aynı zamanda uğurumuz oldu:) Türkiye’de henüz kullanılmaya başlanan wrap bilekliklerin renk renk çeşitleri, en cool halleri yalnızca Missİst’ te var. Bizce bu yaz, mutlaka takmalısınız ;)








Renk alternatiflerini görmek ve hemen bir wrap bileklik almak isterseniz tıklayın :)

25 Mayıs 2010 Salı

2-3 Haziran'da, yeni kampanyamızla Markafoni'deyiz!

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Kızlar, Missİst atletlere ruh katar!


Beyaz atlet, tek başına nereye kadar değil mi? Onu mademki bu kadar çok seviyoruz, o zaman çeşitlendirmek, renklendirmek, gece gündüz, plajda sokakta farklı tasarımlarla giymek lazım:)Missİst, bu yaz, atlet kreasyonlarını çeşitlendiriyor, zenginleştiriyor… Çok yakında, cazip fiyatlarla Missİst.com’dan alabilirsiniz. Sabırsızlıkla bekleyin tamam mı?

Sizin için seçtik :)


Yaz aylarının vazgeçilmezi beyaz atletlerimizi, biraz farklı kullanmamız gerektiğini düşünüyoruz bu yaz.
Çok seviyoruz, çok kullanışlı, çok şık, çok alıştık ama biraz da sıkıldık sanki.
Bize biraz canlılık gerekti...
Bu düşünceyle çıktık yola:)
Çok kolay, pratik çözümler bulduk. Atlet üzerine takabileceğimiz broş fikirleri çıktı ortaya. Bu fotoğrafta siyah kelebekli atletimiz var ama farklı modeller ve farklı çözümlerimizde mevcut:) Ben bir sonraki yazıda da bunlardan bahsedeceğim.
Neyse, fotoğrafa gelecek olursak; Siyah, pullu, zarif kelebeğimize uygun olarak bu yazın modası pembe renkli ve dantelli bileziklerimizi biz çok yakıştırdık. Birde, "eee, kızlar çiçeksiz olmaz ki" diyerek çiçek yüzüğümüzü aldık kombinemize...
Bizce çok hoş oldu *:}

Şık, zarif, kullanışlı, yaratıcı...
Ne dersiniz?

Fotoğraftaki ürünleri hakkında bilgi vermek istiyorum. Fiyatlarını bir sonraki yazımda paylaşacağım :)








Toptan Satış



Öncelikle bugüne kadar, ürünlerimizi satmak için, bize çok sayıda mail atan, markamızla ilgilenen herkese çok teşekkür ediyoruz… Bu ilgiden yola çıkarak, bizimle çalışmak isteyen herkes için, ortak bir bilgilendirme yapmak istedik.

Öncelikle toptan siparişler için minimum 500 TL veya üzeri ürün satın almış olmanız gerekiyor. Ayrıca sizden bulunduğunuz bölge, mevcut mağazanızda sattığınız ürün grupları, satışını yaptığınız diğer markalar gibi bilgilere de ihtiyacımız oluyor.

Toptan fiyatlarımız ise, en az perakende fiyatlarımız kadar cazip :) Sipariş tutarı arttıkça, bizim size sağlayabileceğimiz indirim de artıyor tabii.

Eğer Missİst’in bayisi olmak veya farklı kanallarda Missİst ürünleri satmak istiyorsanız, aşağıdaki soruları yanıtlayan bir e-mail yazmanız ve http://www.blogger.com/info@missist.com adresine göndermeniz yeterli. En kısa sürede sizi ararız…

Bulunduğunuz şehir/semt:
Mağazanızın genel konsepti:
İlgilendiğiniz ürün grupları (eldiven, takı, şapka vb):
Tahmini sipariş tutarı:

16 Mayıs 2010 Pazar

Teşekkür ediyoruz ♥


6-7 Mayıs tarihlerinde Markafoni ile gerçekleştirdiğimiz kampanyada rekor kırdık. Kreasyonlarımıza yeni katılan tekstil grubu ve babetlerimiz çok beğenildi. En trend, şık ürünleri, en uygun fiyatlarla size sunmayı amaç edindik kendimize… Siz beğendikçe biz daha çok motive olduk:) Markafoni kampanyası sırasında bizi telefonla arayan, mail gönderen, ürünlerin devamını soran herkese çok çok teşekkür ediyoruz.Bu arada, konu açılmışken, Markafoni’de çıkan ürünlerimiz, çok yakında www.missist.com da da olacak. Bizi izlemeye devam edin ;)

Missİst babetlerimiz :)


Kızlarrrr! Şimdi Missİst’ten bir babet aldığınızda nasıl geliyor, buyrun, görün. Bu kutular, Markafoni kampanyamızdan alışveriş yapan, babetlerimizi alan Missİst kızlarına gitti. Hepsi çok şaşıracak ve beğenecek, biz şimdiden söyleyelim. Dolaplarınız için de büyük bir rahatlık olacak. Çünkü artık, bizimle, tüm ayakkabılarınızı dolaplarınızda göreceksiniz. Yakında sitemizde de babetlerimiz, kutularımız olacak, herkes alacak…. Bu arada yeni bir kampanya ile daha geliyoruz, sürprizimizi bekleyinnnnnnn